<img alt="" src="https://secure.chop8live.com/215520.png" style="display:none;">
Asiakaskokemuksia

Näin automaatio auttaa Nordic Business Forumia kasvamaan

Nordic Business Forum järjestää vuosittaisen seminaarin. Flashnode integroi CRM:n, taloushallinnon ja verkkokaupan, vähentäen manuaalista työtä.


Yksi liike-elämän merkittävimpiin seminaareihin kuuluva Nordic Business Forum järjestää vuosittain tapahtumat Helsingin lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa. Flashnoden automaation avulla manuaalinen työ on saatu vähennettyä minimiin esimerkiksi asiakkaiden tilauksien ja laskujen lähettämisen osalta.

 

Nordic Business Forum on yksi maailman merkittävimmistä liike-elämän seminaareista. Vuoden aikana järjestetään kolme seminaaria – yksi Helsingissä, yksi Tukholmassa ja yksi Oslossa.

– Jokaisesta tapahtumasta on myös Live Stream -mahdollisuus. Tapahtumien lisäksi me tuotamme sisältöä ympäri vuoden, kertoo yksi Nordic Business Forumin perustajajäsenistä ja hallituksen puheenjohtaja Hans-Peter Siefen.

Flashnode rakensi NBF:lle integraatiot CRM-järjestelmän, taloushallinnon ohjelmiston ja verkkokaupan välille. Automaation myötä manuaalinen tiedonsiirto ja rutiinitehtävät ovat vähentyneet minimiin. Käytännössä Flashnoden avulla on voitu automatisoida aiemmin manuaalisesti tehty työ esimerkiksi asiakkaiden tilauksien ja laskujen lähettämisen osalta.

– Ilman Flashnodea meiltä puuttuisi muun muassa automaattinen komissiojärjestelmä, jonka olemme heidän avullaan rakentaneet. Ilman sitä käyttäisimme Exceleitä, emmekä silloinkaan voisi aina olla varmoja siitä, onko tieto oikeaa. Joutuisimme vertailemaan eri järjestelmiä, toteaa Nordic Business Forumin Financial ja Customer Care Specialist Marjo Hiekkala.

– Integraatiot tuovat varmuutta ja tarkkuutta sekä säästävät aikaa. Ikään kuin olisimme saaneet lisää käsipareja töihin, Hiekkala jatkaa.

Integraatiot tuovat varmuutta ja tarkkuutta

Flashnoden automaatiot ovat myös olleet keskeisessä roolissa tukemassa Nordic Business Forumin laajentumista Ruotsiin ja Norjaan. Skaalautuminen on onnistunut ilman henkilöstöresurssin lisäämistä.

Flashnode_NBF-2-1

– Minusta vaikuttaa siltä, että Flashnodella on eteviä kavereita. Tärkeintä on se, että hommat toimivat ja tuotteeseen voi luottaa. Tärkeää on myös se, että asiat valmistuvat sovitulla aikataululla, Siefen painottaa.

 

 

NBF (3)

– Suosittelisin yhteistyötä Flashnoden kanssa yrityksille, jotka hakevat kasvua omalta liiketoiminnaltaan ja haluavat päästä eroon siitä manuaalisesta työtä – eli tarvitsevat automaatiota avuksi esimerkiksi CRM-järjestelmän ja taloushallinnon ohjelmiston kanssa. Jos siihen ei haluta käyttää ihmisten työtunteja, niin suosittelen ehdottomasti sijoittamaan tähän, Hiekkala kiteyttää.

 

Flashnode ratkaisee manuaalisen työn aiheuttamat ongelmat myös sinun yrityksessäsi. Varaa ilmainen konsultaatio, niin voimme katsoa yhdessä, mitkä jo käytössä olevat ohjelmistosi ovat yhdistettävissä.

 

Tutustu ilmaisiin oppaisiimme!

Klikkaa alta oppaisiimme ja opi lisää integraatioista sekä siitä, millaista hyötyä integraatioit tarjoaisivat sinun yrityksellesi. 

Tutustu oppaisiimme

Similar posts

fn_logo_big

 

Tilaa blogi!