<img alt="" src="https://secure.chop8live.com/215520.png" style="display:none;">
Asiakaskokemuksia

Nordic Business Forumilla Paytrail-tilitykset siirtyvät automaattisesti Procountoriin

Nordic Business Forumin uusi Paytrail-Procountor-integraatio automatisoi kirjanpidon ja vähentää manuaalista työtä. Tutustu uuteen ratkaisuun!


Nordic Business Forum on yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä liike-elämän tapahtumista, joka kokoaa yhteen johtajat, yrittäjät ja asiantuntijat ympäri maailmaa. NBF tarjoaa osallistujilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua, inspiroitua ja oppia alan huippunimiltä. Tapahtuma tunnetaan korkeatasoisista puhujistaan, verkostoitumismahdollisuuksistaan ja inspiroivasta ilmapiiristään. NBF on kasvanut vuosien varrella merkittäväksi tapahtumaksi, jossa jaetaan uutta tietoa, ideoita ja näkemyksiä liiketoiminnan kehittämiseksi.

Nordic Business Forum on ollut Flashnoden asiakkaana jo pidemmän aikaa, ja yhteistyö on mahdollistanut useiden liiketoimintaprosessien sujuvoittamisen ja tehostamisen erilaisilla ohjelmistointegraatioilla. 

Uusi Paytrail-Procountor -integraatio

Alkuvaiheessa Flashnode toteutti integraatioita Nordic Business Forumille verkkokaupan, Salesforcen ja Procountorin välille. Näiden integraatioiden avulla NBF pystyy yhdistämään verkkokauppansa ja asiakkuudenhallintajärjestelmänsä kirjanpitoon, mikä parantaa tietojen hallintaa ja vähentää manuaalista työtä merkittävästi.

"Integraatiot tuovat varmuutta ja tarkkuutta sekä säästävät aikaa. Ikään kuin olisimme saaneet lisää käsipareja töihin."

Äskettäin NBF otti lisäksi Flashnoden palveluista käyttöön Paytrail-Procountor-integraation, jonka avulla Paytrailin maksamat tilitykset siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon ja tämä aiemmin manuaalinen työvaihe jäi taloushallinnosta historiaan. NBF:n integraatiototeutus hyödynsi Flashnoden uutta vakiointegraatiota Paytrailin ja Procountorin välille

Räätälöidyt ratkaisut kansainväliseen kauppaan

Nordic Business Forum toimii laajasti myös kansainvälisillä markkinoilla, joten vakiointegraatioon tehtiin pientä asiakaskohtaista räätälöintiä liittyen alv-käsittelyyn. Räätälöinnin avulla kaikki alv-käsittelyt menevät nyt halutulla tavalla kirjanpitoon, joka on jälleen vähentänyt manuaalisia työvaiheita kirjanpidossa. Kansainvälinen kauppa ja sen kirjanpitokäytänteet vaihtelevat melko paljon yrityksittäin. Tästä syystä on tärkeää, että integraatioita saadaan kustomoitua asiakastarpeen mukaan kohtuullisella hinnalla mutta kuitenkaan toimivuuden luotettavuutta vähentämättä.

 

Tehosta ohjelmistojasi automaatiolla

Integraation avulla yhdistät jo tutut ohjelmistot saumattomasti ilman kompromisseja. Tämä tarkoittaa vähemmän toistuvia manuaalisia tehtäviä, enemmän aikaa keskittyä olennaiseen ja mahdollisuutta kehittää liiketoimintaasi tehokkaammin.
 

Selvitä helposti, olisiko integraatio sinullekin järkevää. Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista tai ota yhteyttä, niin voimme keskustella lisää. Voit myös varata ajan maksuttomaan kartoitukseen suoraan kalenterista.

Similar posts

fn_logo_big

 

Tilaa blogi!