<img alt="" src="https://secure.chop8live.com/215520.png" style="display:none;">
webinaari

Webinaaritallenne: Uudella verkkokauppaintegraatiolla lisätehoa taloushallintoon

Pureudumme verkkokauppojen taloushallinnon haasteisiin ja ratkaisuihin. Asiantuntijoina puhumassa ovat Eetu Manner, Tomi Räsänen, Ville Viljanmaa ja Johanna Vuorto-Honkala.


Webinaarissa käsiteltiin verkkokauppojen taloushallinnon haasteita ja esiteltiin uusi ratkaisu prosessien automatisointiin. Yritykset haluavat yhä enemmän automatisoida kirjanpitoon liittyviä toimintojaan. Verkkokauppojen integroiminen taloushallintoon on kuitenkin ollut haasteellista, mikä on johtanut siihen, että kirjanpito ei ole pysynyt ajantasaisena.

Käymme läpi, miten Paytrailin ja Procountorin välinen integraatio helpottaa verkkokauppojen taloushallinnon hallintaa ja vähentää manuaalisen työn tarvetta, erityisesti WooCommerce- ja Shopify-alustoja käyttäville yrityksille.

Eetu Manner Paytraililta kertoi Paytrailin näkökulmasta integraation hyödyistä. Paytrailin monipuoliset maksutavat, kuten lasku- ja osamaksuvaihtoehdot, mahdollistavat asiakkaille joustavat maksutavat, jotka parantavat asiakaskokemusta ja myyntiä. Lisäksi Eetu korosti saumattoman integraation merkitystä taloushallinnon tehostamisessa.

Ville Viljanmaa Flashnodelta esitteli Flashnoden tarjoamia ratkaisuja. Flashnode yhdistää yli 50 eri ohjelmistoa, mahdollistaen tiedon sujuvan kulun eri järjestelmien välillä. Ville kertoi uudesta verkkokauppa automaatiosta, MyFlashnodesta, sekä esitteli sen demon. Demon aikana Ville havainnollisti, kuinka MyFlashnoden käyttöönotto on vaivatonta, mahdollistaen nopean siirtymän automaattiseen laskutukseen ja maksutapojen hallintaan. MyFlashnode tarjoaa mm. laskutuksen automatisointia ja maksutapojen hallintaa, mikä vähentää manuaalista työtä ja virheiden määrää kirjanpidossa.

Johanna Vuorto-Honkala EMU Growth Partnersilta tarkasteli aihetta taloushallinnon näkökulmasta. Hän painotti, että verkkokaupan prosessit tulee suunnitella huolellisesti yhdessä tilitoimiston ja taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Johanna korosti myös datan laadun varmistamista ennen integraation käyttöönottoa, jotta talousprosesseista saadaan mahdollisimman sujuvia ja tarkkoja. 

Uusi verkkokauppaintegraatio tehostaa taloushallintoa, vähentää manuaalista työtä ja parantaa prosessien tarkkuutta. Hyvin suunnitellut ja integroidut järjestelmät tuovat merkittäviä hyötyjä PK-yrityksille, erityisesti globaalissa myynnissä ja monimutkaisissa talousprosesseissa.

KATSO WEBINAARITALLENNE TÄÄLTÄ

 

Similar posts

fn_logo_big

 

Tilaa blogi!