<img alt="" src="https://secure.chop8live.com/215520.png" style="display:none;">
Verkkokauppa

Automatisoidut askeleet kestävässä liiketoiminnassa

Integroitu verkkokauppa tehostaa liiketoimintaa. Lue, miten Globe Hope automatisoi prosesseja säästääkseen aikaa muuhun kuin tiedonsiirtoon.


Flashnode rakensi yrityksen tarpeisiin sopivan integraatiokokonaisuuden Globe Hopelle, liittäen heidän taloushallinnon osaksi verkkokaupan toimintoja, sekä vastaa integraatioiden ylläpidosta. Yrityksen ei tarvitse itse jatkossa käyttää aikaa saldojen tai tilausten siirtelyyn järjestelmien välillä. Globe Hopen toimitusjohtaja Jan Timm Utecht kertoo muutoksen tehostaneen merkittävästi yrityksen verkkoliiketoimintaprosesseja.

 

Vuonna 2003 perustettu suomalainen muotoilu- ja muotibrändi Globe Hope, jonka toiminnan keskiössä ovat kestävyys ja kiertotalous. On yli kahden vuosikymmenen ajan omistautuneet valmistamaan tuotteitaan kierrätetyistä tekstiileistä. Flashnoden ja Globe Hopen yhteistyö on keskittynyt ratkaisemaan käytännön liiketoiminnan haasteita, kuten parantamaan tehokkuutta ja virtaviivaistamaan yrityksen toimintoja automaation avulla. Esimerkkinä mainittakoon, että varastojen saldot pysyvät jatkuvasti ajantasalla verkkokaupassa, ja yritys voi itse valita tilausta käsitellessään, mistä varastosta tuotteet lähetetään.

Konkreettisia ratkaisuja liiketoiminnan haasteisiin

 
"He Flashnodella ymmärtävät tarpeemme ja tarttuvat aktiivisesti haasteisiin, luoden meille sujuvan toimintaympäristön." 

Yksi keskeisistä haasteista oli liiketoimintaprosessien monimutkaisuus, joka on tyypillinen haaste monille yrityksille. Flashnode auttoi Globe Hopea integroimalla sujuvasti Netvisorin ja Shopifyn, joka paransi olennaisesti varastonhallintaa ja tilausten käsittelyä.

Automaatio ei ainoastaan vähentänyt manuaalista työmäärää, vaan takasi myös Globe Hopen asiakkaille saumattoman ostokokemuksen. Asiakkaat saavat nyt tilauksensa nopeammin ja mahdolliset virhetilanteet vähenevät. 

Yhtenäinen asiakaskokemus

Toinen tavoite oli kivijalkakaupan ja digitaalisten alustojen yhteensovittaminen. Tämä mahdollisti yrityksen asiakaskokemuksen parantamisen sekä toiminnan tehostamisen. Jatkuvasti päivittyvä varastosaldo eri kivijalkakauppojen ja verkkokaupan välillä toimii sujuvasti, ja myyjät voivat tarjota asiakkaille reaaliaikaista saatavuustietoa. Globe Hope haluaa tarjota asiakkailleen yhtenäisen kokemuksen kaikissa kosketuspisteissä.

Automaatioiden avulla on onnistuttu luoda käytännöllinen ja kestävä järjestelmä, joka tukee myös Globe Hopen arvoja. 

"Vaikka edessä on vielä paljon työtä, uskon vahvasti, että yhdessä Flashnoden kanssa ratkaisemme kaikki haasteet. Odotamme innolla tulevia projekteja yhdessä heidän kanssaan." 

 

Tehosta verkkokauppaasi automaatiolla

Integraation avulla yhdistät sinulle jo tutut ohjelmistot ilman kompromisseja. Verkkokauppiaalle se tarkoittaa parempaa kaupan katetta, vähemmän tylsiä työtehtäviä tiedonsiirron parissa sekä enemmän aikaa liiketoiminnan kehittämiseen.
 

Selvitä helposti, olisiko integraatio sinullekin järkevää. Voit lukea lisää muiden kokemuksista tai ottaa suoraan yhteyttä, niin voimme keskustella lisää. Voit myös varata ajan kartoitukseen suoraan kalenterista.

Jos et ole varma, liittyykö ongelma automatisointiin, tehostamiseen vai integraatioihin, älä huoli. Meillä on laaja verkosto kumppaneita, joiden avulla voimme löytää ratkaisun mihin tahansa haasteeseen.

Similar posts

fn_logo_big

 

Tilaa blogi!