<img alt="" src="https://secure.chop8live.com/215520.png" style="display:none;">
Verkkokauppa

Shopifyn ja Netvisorin yhdistäminen – tarjoaa helpon tavan säästää

Eroon verkkokaupan kirjanpitopainajaisesta! Myflashnode yhdistää Shopifyn ja Netvisorin, ja siirtää verkkokaupassa maksetut tilaukset suoraan kirjanpitoon


Shopify on yksi suurimmista verkkokauppa-alustoista, joka tarjoaa helpon tavan perustaa ja ylläpitää omaa verkkokauppaa. Netvisor taas on yksi Suomen suosituimmista kirjanpito-ohjelmistoista, joka tarjoaa helpon tavan hallita yrityksen taloutta. Kun nämä kaksi ohjelmistoa yhdistetään, saadaan voimakas työkalu, joka voi helpottaa monen verkkokauppiaan arkea merkittävästi.

Verkkokaupassa maksaminen on jo tehty asiakkaille helpoksi, mutta verkkokauppiaan ja kirjanpitäjän päädyssä maksujen jatkokäsittely kirjanpitokuntoon ei hoidukaan ihan tuosta vaan. Raportti on haettava, ja siitä eriteltävä, kirjattava ja kohdennettava luku jos toinenkin. Kyseinen operaatio onkin tuttu aikasyöppö kirjanpitäjän arjessa, eikä verkkokauppiaskaan usein nauti turhauttavasta raporttien toimittamisesta, puhumattakaan todellisen rahatilanteen seuraamisen haasteista.

Yhdistämällä Shopifyn ja Netvisorin verkkokauppiaat voivat automatisoida monia manuaalisia kirjanpitotoimenpiteitä, mikä säästää aikaa ja rahaa. Yhdistämällä  ohjelmistot voidaan asiakkaiden verkkokaupassa maksamat tilaukset siirtää suoraan kirjanpitoon. Tämä vähentää manuaalista työtä ja virheitä, ja antaa verkkokauppiaalle enemmän aikaa keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen.

Näin MyFlashnode reaaliaikaistaa verkkokauppayritysten kirjanpidon

Monet verkkokauppayritykset ovat tähän asti tehneet kuun lopussa yhden “könttäkirjauksen” jossa myynnit viedään kirjanpitoon yhdellä tositteella. Kyseinen toimintatapa johtaa siihen, ettei yrityksen kirjanpito ole koskaan ajan tasalla. Myöskin maksuvälityksen, kuten Paytrailin provisio-osuuksien tiliöinti vaatii kirjanpitäjältä työtä, mikä taas nostaa kauppiaan kustannuksia.

Olemme Flashnodella luoneet itse käyttöönotettavan MyFlashnode-automaation, jonka avulla Shopify-kaupan ja Netvisorin yhdistäminen onnistuu muutamalla klikkauksella. Automatisoinnin jälkeen verkkokaupassa maksetut tilaukset siirtyvät Netvisoriin automaattisesti. 

Automaatio tekee verkkokaupasta skaalautuvan ja pitää tiedon reaaliaikaisena yrityksen ohjelmistoissa, samalla säästäen yrityksesi resursseja. Kauppiaan tai kirjanpitäjän ei tarvitse käyttää aikaa kirjanpidon ylimääräisiin tehtäviin. Näin pystytään hillitsemään kuluja ja kohdistamaan työaika kasvua tuottavaan toimintaan.

Shopifyn ja Netvisorin yhdistäminen auttaa verkkokauppiaita myös hallitsemaan yrityksensä taloutta paremmin, kun kaikki talouden data on saatavilla taloushallinnon ohjelmistossa. 

 

Kokeile 30 päivää maksutta

Similar posts

fn_logo_big

 

Tilaa blogi!