<img alt="" src="https://secure.chop8live.com/215520.png" style="display:none;">
Asiakaskokemuksia

Asiakaskokemuksia: Hiusextra Heinilä Oy

Netvisorin ja Mycashflown yhdistäminen Flashnodella tehostaa tuotesaldoseurantaa. Hiusextra Heinilä integroi sen vaivattomasti muutamalla puhelinsoitolla.


Pyysimme asiakasyrityksemme Hiusextra Heinilä Oy:n toimitusjohtajaa Mikko Heinilää kertomaan hänen kokemuksista Flashnode-integraatioista. Tässä hänen kertomuksensa yrityksestä ja Flashnoden toteuttamasta automaatiosta:

Olemme toimineet hiusalalla peruukkien ja hiustenpidennyksien kanssa yli 30 vuoden ajan, aluksi päätoimisesti B-B ja nykyisin myös vahvasti suoraan kuluttajakaupassa. Palvelemme asiakkaitamme kivijalka-myymälästämme sekä verkkokauppamme kautta 24/7. Onnistuneeseen asiakaskokemukseen kuuluu olennaisena osana toimitusvarmuus, johon panostamme jatkuvasti yhä enemmän. Olemme keskittyneet palvelemaan asiakkaitamme yhä enemmän myös verkkokaupan puolella, joten ajantasainen varastonhallinta on ehdoton edellytys.

hairtalk-allekirjoitus

Siirryimme automatisoituun varastonhallintaan, koska inventointi ja tilaustenseuranta olivat aikaa vievää sekä haastavaa. Tarvitsimme ohjelmistot, joita päivitetään ajanmukaisesti ja tekninen hallinta on ulkoistettu asianosaavalle yritykselle. Määrällisesti tuotteita on paljon varastossa, mutta tiettyjä yksiköitä vähän eli on tärkeää tietää tarkkaa saldo tietystä mallista ja väristä. Näiden tietojen päivittäminen ja seuraaminen manuaalisesti on lähes mahdotonta tai vähintäänkin todella työlästä.

Netvisorin ja Mycashflown yhdistäminen Flashnodella mahdollistaa helpon ja nopean tuotteiden saldojen seurannan sekä päivittämisen yhdestä paikasta. Ohjelmistojen integroiminen oli meidän puolestamme todella helppoa eikä vaatinut muuta kuin pari puhelua Flashnodeen päin, olin oikeastaan jopa yllättynyt, ettei pienempiäkään teknisiä murheita ilmennyt vaan kaikki toimi saumattomasti alusta alkaen.

Voin varauksetta suositella Flashnoden ja Mycasflown yhdistelmää, asiakaspalvelu toimi saumattomasti ja tiedonsiirto heti alusta alkaen.

- Mikko Heinilä, Hiusextra Heinilä Oy
Katso Hiusextran tuotteet: www.hiusexra.fi & www.pidennykset.net 

 

Tehosta verkkokauppaa automaatiolla

Integraation avulla yhdistät sinulle jo tutu ohjelmistot ilman kompromisseja. Verkkokauppiaalle se tarkoittaa parempaa kaupan katetta, vähemmän tylsiä työtehtäviä tiedonsiirron parissa sekä enemmän aikaa kehittämiseen.
 
 
 

Similar posts

fn_logo_big

 

Tilaa blogi!