<img alt="" src="https://secure.chop8live.com/215520.png" style="display:none;">
Verkkokauppa

Narsakka säästää 4 työpäivää kuussa Flashnoden integraatiolla

Flashnode huolehtii, että myyntitilaukset ja niihin liittyvät tiedot liikkuvat automaattisesti Shopifyn ja Netvisorin sekä Paytrailin ja Netvisorin välilä.


Narsakka on kolmannessa sukupolvessa toimiva kultasepänverstas, jonka tärkeimpänä motivoijana toimivat tuhannet tyytyväiset asiakkaat. Aiemmin viikonlopun aikana tulleiden tilausten käsittelyyn meni koko maanantai. Nyt Flashnoden integraatio hoitaa homman.

Narsakka perusti B2B- ja B2C-verkkokaupan kasvattamaan myyntiä ja asiakastyytyväisyyttä

Lunastaakseen laatulupauksensa entistä paremmin Narsakka perusti  verkkosivujensa rinnalle verkkokaupan, joka palvelee laajalla valikoimallaan niin kuluttajia kuin jälleenmyyjiä. B2B- ja B2C-verkkokaupan yhdistäminen on tällä alalla jotain sellaista, mitä ei ole ennen nähty.

SOLWE rakensi Narsakalle verkkokaupan Shopify-alustalle. Flashnode taas pitää huolen siitä, että myyntitilaukset ja niihin liittyvät tiedot liikkuvat automaattisesti verkkokauppa-alustan ja Netvisorin sekä Paytrailin ja Netvisorin välillä.

seppa__

Narsakan verkkokauppa palvelee erinomaisesti niin B2B- kuin B2C-asiakasta, mutta myös itse yrittäjää. Flashnoden integraatiopalvelun myötä jokainen tilaus käynnistää automaattisen tapahtumasarjan, jossa esimerkiksi asiakkaiden tilaukset kaikkine tietoineen liikkuu suoraan Shopifystä Netvisoriin. Myös laskutusprosessi käynnistyy automaattisesti tiedonsiirron avulla. Lisäksi kuluttajaverkkokaupassa Paytrail kohdistaa tilityksen suoraan oikealle myyntitilaukselle. 

Flashnoden integraatiopalvelun myötä Narsakalla säästetään arvokasta työaikaa yhden työpäivän verran viikossa eli jopa 4 työpäivän verran kuukaudessa, kun työntekijöiden aika ei kulu tiedon kopiointiin ja siirtämiseen Netvisorin, Shopifyn ja Paytrailin välillä.

 

narsakka

 

Mitkä sitten ovat verkkokaupan hyödyt asiakkaille?

Jälleenmyyjälle B2B-verkkokaupan hyödyt ovat valtavat entiseen verrattuna. Jälleenmyyjän ei tarvitse enää näyttää myyntikatalogeista erilaisia vaihtoehtoja, vaan hän voi yhdessä oman asiakkaansa kanssa suunnitella lähes äärettömästä valikoimasta asiakkaan toiveiden mukaisen korun. Eri vaihtoehtoja voi yhdistellä keskenään, jolloin asiakkaan ei siis tarvitse tyytyä jo valmiiksi suunniteltuun koruun. Tämä mahdollisuus koskee tietenkin myös B2C-verkkokauppaa ja kuluttajaa. Jälleenmyyjän ei myöskään tarvitse tilata mallikappaleita varastoon, jolloin tuotevalikoima olisi huomattavasti suppeampi, mutta kuitenkin valtava kustannus. 

B2B- ja B2C-verkkokauppa ja verkkokaupan integraatio on siis erittäin tärkeä investointi niin jälleenmyyjiä, kuluttajia kuin yrittäjää ajatellen. Verkkokauppa mahdollistaa parantamaan asiakastyytyväisyyttä sekä kasvattamaan myyntiä kustannustehokkaasti.


Suositteleeko Narsakka Flashnodea muille?

“Kyllä vain. Homma hoitui ammattimaisesti heti alusta alkaen – paljon tuli itsekin opittua uutta samalla. Suosittelen heti projektin alussa olemaan yhteydessä asiantuntijaan, joka osaa konsultoida mitä asioita tulee huomioida esim. tuotevariaatioiden suhteen.”  - Thomas Narsakka

Onko Flashnoden integraatiot helpottanut Narsakan verkkokauppaan liittyvää työkuormaa?

“On, sillä tilauksen tiedot välittyy meille nopeasti omaan tilauskantaan . Tuotevariaatioita on tuhansia sivustolla ja manuaalisesti tilauksien kirjaukset olisi työlästä toteuttaa ja tuoterekisterin päivittäminen kankeaa.” - Thomas Narsakka

Missä asioissa Flashnoden integraatioista on teille eniten apua?

“Nopeuttaa kovasti tilausten hallintaa ja vähentää virheiden määrä, kun tilaajan välittämät tiedot on heti tilauskannassa kuten asiakas on tuotteen halunnut.”  - Thomas Narsakka

 

Tehosta verkkokauppaa automaatiolla

Integraation avulla yhdistät sinulle jo tutu ohjelmistot ilman kompromisseja. Verkkokauppiaalle se tarkoittaa parempaa kaupan katetta, vähemmän tylsiä työtehtäviä tiedonsiirron parissa sekä enemmän aikaa kehittämiseen.

 

Lue lisää

 

Similar posts

fn_logo_big

 

Tilaa blogi!