<img alt="" src="https://secure.chop8live.com/215520.png" style="display:none;">
Asiakaskokemuksia

Flashnoden integraatio sujuvoittaa verkkokauppaa

Flashnode yhdisti Uula Colorin verkkokaupan ja toiminnanohjausjärjestelmän, saaden kiitosta Sari Uunilalta verkkokaupan sujuvoittamisesta.


Flashnode Oy toteutti integraation Uula Colorin verkkokaupan ja toiminnanohjausjärjestelmän väliin. Uula Color Oy:n liiketoimintajohtaja Sari Uunilan mukaan Flashnoden palvelut saavat verkkokaupan pyörimään lähes itsekseen.

 

Perinteisiä luonnonmaaleja valmistava Uula Color on toiminut vuodesta 1978 saakka. Yrityksen maaleja on käytetty paljon historiallisissa kohteissa, kuten Versailles’n palatsissa. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kohteiden lisäksi maalit sopivat luonnollisesti myös esimerkiksi kaikenlaisten kotien maalaamiseen. Uula Colorille on tärkeää antaa asiakkailleen ammattimaista neuvontaa maalauksen saralla.

 

– Jo verkkokauppaa suunniteltaessa oli selvää, että kaikki pitäisi saada toimimaan mahdollisimman kivuttomasti ja itsestään. Flasnodessa korostuu nimenomaan helppous, Uunila kertoo.

Henkilökunta on auttavaista

– Kun asiakas tulee verkkokauppaan ja kirjoittaa sinne tilausta, niin tilaus menee suoraan toiminnanohjausjärjestelmään eikä meidän tarvitse erikseen kirjata sitä, Uunila selittää.

Uunilan mukaan Flashnoden integraatiopalvelun käytöllä on useita konkreettisia hyötyjä. Automaatio on iso etu. Jos esimerkiksi asiakas tilaa yöllä tavaraa, niin tilaus odottaa järjestelmässä seuraavaa arkipäivää, jolloin tuotteet lähtevät tehtaalta matkaan. Uunilan mukaan myös Flashnoden henkilökunta on asiantuntevaa.


– Nykyään olemme Flashnodeen yhteydessä melko paljon. Heidän myyntihenkilönsä ovat aktivoituneet ja haluavat selkeästi auttaa meitä ymmärtämään integraatiota paremmin, Uunila tuumaa.

Asiat hoituvat yllättävän helposti

Uunila suosittelisi Flashnodea myös muille yrityksille, sillä sitä käyttämällä välttyy näpyttelemästä erikseen tilausten tietoja tilauskantaan.


– Kokemuksemme Flashnodesta on ollut erittäin positiivinen. On ollut jopa yllättävää huomata, kuinka helposti asiat Flashnoden kautta hoituvat, Uunila tiivistää.

Tehosta verkkokauppaa automaatiolla

Integraation avulla yhdistät sinulle jo tutu ohjelmistot ilman kompromisseja. Verkkokauppiaalle se tarkoittaa parempaa kaupan katetta, vähemmän tylsiä työtehtäviä tiedonsiirron parissa sekä enemmän aikaa kehittämiseen.
 
Lue lisää

Similar posts

fn_logo_big

 

Tilaa blogi!