<img alt="" src="https://secure.chop8live.com/215520.png" style="display:none;">
Asiakaskokemuksia

Näin Suomen Pakuhylly mullisti verkkokauppansa tehokkuuden

Selkeät saldot, jälkitoimitusten loppuminen ja parempi asiakaskokemus. Lue, miten Suomen pakuhylly Oy saavutti nämä tulokset!


Suomen Pakuhylly Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut pakettiautojen hyllyjärjestelmien myyntiin. Hyllytpakuun.fi -verkkokauppa on yritykselle tärkeä myyntikanava, ja he korostavat helppoutta ja luotettavuutta toiminnassaan. Sujuvat prosessit ovat yritykselle ensisijaisen tärkeitä. Suomen pakuhylly Oy:n yrittäjä Otto Tast kertoo, että integraatio on osaltaan myös kasvattanut yrityksen nettikaupan myyntiä.

Automaatio tukee parempaa asiakaskokemusta

Alunperin yrityksellä oli haasteita, liittyen erityisesti verkkokaupan läpinäkyvyyteen ja jälkitoimituksiin. Asiakkaat saattoivat tehdä tilauksia, mutta tuotteiden saatavuuden ollessa epävarmaa, jälkitoimitustilanteet olivat yleisiä. Yritys halusi tarjota asiakkaille selkeän ostoprosessin ja välttää tilanteita, joissa tuote oli tilattu, mutta ei ollutkaan heti saatavilla. Koska tämä ei toteutunut, päätti yritys ryhtyä toimenpiteisiin ongelman ratkaisemiseksi.

Flashnoden avulla haasteet saatiin ratkaistua yhdistämällä Netvisor ja WooCommerce-verkkokauppa-alusta keskenään. Netvisor-WooCommerce integraatio mahdollistaa reaaliaikaiset saldot verkkokaupassa, mikä on erityisen merkittävää asiakkaiden näkökulmasta.

"Nyt asiakkaat näkevät välittömästi mitä tuotteita on varastossa, mikä helpottaa heidän ostopäätöksiään."

 

Verkkokaupan ja varastonhallinnan yhteen sulauttamisen vaikutukset

Netvisor-WooCommerce integraation myötä Suomen Pakuhyllyt Oy:n jälkitoimitukset ovat loppuneet, mikä on tukenut yrityksen strategiaa pitää toiminta selkeänä ja toimittaa tilaukset nopeasti. Asiakkaat saavat nyt paremman verkkokauppakokemuksen, kun tuotteiden saldot ovat näkyvissä, ja epävarmuus saatavuudesta vähenee. Integraation käyttöönotto on osaltaan myös kasvattanut yrityksen verkkokaupan myyntiä.

"Mitä vähemmän aikaa ja vaivaa meidän täytyy käyttää tekniseen toteutukseen sivustollamme, sitä parempi. Nyt kun se toimii saumattomasti ja itsenäisesti, tilanne on hyvä."

Otto Tast korostaa Flashnoden asiakaspalveluasennetta, joka oli tärkeä tekijä projektissa. Hän mainitsee, että yrityksen erityistarpeet ja toiveet huomioitiin ammattitaitoisesti, ja kaikki asiat saatiin kuntoon. Tast painottaa myös Netvisor-WooCommerce integraation tuomaa konkreettista hyötyä, kuten jälkitoimitusten eliminointia ja verkkokaupan selkeyttä.

Projektin myötä Otto Tast suosittelee Flashnoden integraatiopalveluita varsinkin sellaisille yrityksille, joilla on erillinen varastonhallintajärjestelmä ja verkkokauppa. Integraatio voi merkittävästi parantaa toiminnan läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta. Yrittäjä rohkaisee muitakin vastaavien haasteiden kanssa kamppailevia yrityksiä ottamaan yhteyttä Flashnodeen mahdollisten parannusratkaisujen löytämiseksi.

Tehosta verkkokauppaasi automaatiolla

Integraation avulla yhdistät sinulle jo tutut ohjelmistot ilman kompromisseja. Verkkokauppiaalle se tarkoittaa parempaa kaupan katetta, vähemmän tylsiä työtehtäviä tiedonsiirron parissa sekä enemmän aikaa liiketoiminnan kehittämiseen.
 

Selvitä helposti, olisiko integraatio sinullekin järkevää. Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista tai ota yhteyttä, niin voimme keskustella lisää. Voit myös varata ajan kartoitukseen suoraan kalenterista.

Similar posts

fn_logo_big

 

Tilaa blogi!