<img alt="" src="https://secure.chop8live.com/215520.png" style="display:none;">
Asiakaskokemuksia

Finlandia-talon siirtyminen integroituun ohjelmistokokonaisuuteen

Finlandia-talolla reaaliaikainen laskutus on kaiken a ja o. Siksi integraatiot olivat keskeinen valintakriteeri uutta ohjelmistokokonaisuutta valittaessa.


Finlandia-talo on uniikki ja monipuolinen kongressi -ja tapahtumakeskus Töölönlahden rannalla. Vuosittain Finlandia-talo tarjoaa puitteet lähes 800 kotimaiselle ja kansainväliselle tilaisuudelle ja näin ollen 200 000 vierailijalle. Monipuolisten tilojen, vahvan ammattitaidon ja sujuvan asiakaspalvelun avulla Finlandia-talolla tapahtumat tuottavat elämyksiä laadukkaasti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

 

Haaste

Edessä ohjelmistokokonaisuuden vaihdos

"Laatu ja reaaliaikaisuus ovat meille tärkeitä, siksi myös ohjelmistojen pitää tukea näitä kriteerejä", kertoo Finlandia-talon talous- ja henkilöstöpäällikkö Heidi Kuusava.

"Toimimme erittäin kilpaillulla toimialalla ja tämän vuoksi oman toiminnan tehokkuuden seuranta on elintärkeää. Finlandia-talon tavoitetila on, että sisäisen raportoinnin informaatio on luotettavaa ja sen on saatavilla ajallaan", Heidi jatkaa.

Tapahtumajärjestäjänä Finlandia-talolla on paljon laskutustapahtumia ja niihin liittyviä tiedonsiirtoja. Heidi painottaa, että heillä taloushallinnon ajantasaisuus on itsestäänselvyys: “On erittäin tärkeää, että laskujen tiedot ovat oikein ja laskutus pysyy aikataulussa. Tämän vuoksi automatisoitu tiedonsiirto on meille kaiken a ja o.”

Ratkaisu

“Oli itsestään selvää, että myös uuden ohjelmistokokonaisuuden pitää toimia saumattomasti yhteen.”
- Heidi Kuusava, Finlandia-talon talous- ja henkilöstöpäällikkö

Finlandia-talolle tehty integraatio ja tiedonsiirtotyön automatisointi sai alkunsa ohjelmistojen vaihdon yhteydessä.

"Päädyimme käyttämään Procountoria sen kustannustehokkaan kokonaisratkaisun vuoksi. Meille oli ensiarvoisen tärkeää, että Procountor saataisiin yhdistettyä SalesForceen, jota käytämme toiminnanohjausjärjestelmänä. Myös aikaisempi ohjelmistokokonaisuutemme oli rakennettu niin, että ohjelmistot toimivat saumattomasti yhteen", perustelee Heidi valintaan vaikuttaneita seikkoja.

Yhteensopivuus ja tiedonsiirron automatisointi ratkaistiin Flashnoden kevyellä integraatiopalvelulla. Integraation avulla asiakaskohtainen laskutus saatiin pysymään sujuvana myös ohjelmistojen vaihdon jälkeen. Nyt asiakkaan laskutuserä luodaan SalesForcessa ja se tuodaan Flashnoden integraatiopalvelulla Procountoriin.

Lopputulos ja hyödyt

”Integraatiot ja reaaliaikainen taloushallinnon ohjelmisto mahdollistavat nyt eri kuluerien seurannan ja raportoinnin suoraan ohjelmistosta tapahtumatasolla.”
- Heidi Kuusava, Finlandia-talo

Uudessa ohjelmistokokonaisuudessa talouden tapahtumat ovat reaaliaikaisesti taloushallinnon käytössä, myynnit ja kulut kirjautuvat päivätasolla Procountoriin ja tulosta pystytään tarkkailemaan helposti päivätasolla.

“Toimiva ja ajantasainen talousraportointi varmistaa yrityksemme kokonaiskannattavuuden ja kassavarojen riittävyyden turvaamisen sekä auttaa tekemään päätöksiä mm. hinnoittelussa ja resurssien ohjaamisessa. Ajantasaisen näkymän ansiosta pystymme reagoimaan muutoksiin nopeasti ja tekemään korjauksia vaikka kesken kuukauden”, summaa Heidi integroidun ohjelmistokokonaisuuden hyötyjä.


finlandia-talo

Juttuun on haastateltu Finlandia-talon talous-ja henkilöstöpäällikkö Heidi Kuusavaa, joka esiintyy myös videolla. 

Flashnoden lisäksi Finlandia-talon integroidun ohjelmistokokonaisuuden toteutuksessa mukana olivat Procountor ja Biit (SalesForce-ratkaisut).

Haluatko tietää lisää integraatiomahdollisuuksista?

Voit kertoa tarpeistasi ottamalla yhteyttä täällä >>

Lue lisää integraatiomahdollisuuksista esim.

Similar posts

fn_logo_big

 

Tilaa blogi!